Distributie methodes

Het boek is een drager van informatie die op verschillende manieren van persoon tot persoon over gebracht kan worden. Unformed Informed (Publishing) poogt de boeken, publicaties en artikelen die onder haar beheer worden uitgegeven dan ook op verschillende wijze aan te bieden. Op de pagina’s van de projecten wordt getoond hoe deze te bestellen is.1 Er zijn op dit moment 3 distributie methodes:

Bestellen
Al onze boeken, publicaties en artikelen hebben een fysieke editie die besteld kan worden via deze website. 

Lenen
Een boek kan letterlijk van hand tot hand gaan, en hiermee ook de informatie die deze met zich draagt. Een groot deel van onze boeken zijn daarom ook te leen. Hier worden enkel de verzendkosten (heen én weer) voor in rekening gebracht. De boeken kunnen geleend worden voor een termijn van 4 weken.

Downloaden
De ruimtes van het boek die in onze projecten onderzocht worden, zijn niet 1 op 1 te vertalen naar het digitale domein. Echter bieden we —naast het fysieke exemplaar— bij vele van onze projecten ook (gratis) downloadbare bestanden aan. Dit zijn geen digitale versies van onze boeken, publicaties of artikelen, maar bijvoorbeeld bestanden met de platte tekst, voetnoten en aanvullende informatie en/of afbeeldingen. Op deze manier kan de informatie die door de ruimte van het fysieke boek wordt gedragen tevens op een andere manier verspreid en verwerkt worden.


1 Op dit moment is het alleen mogelijk met een creditcard te betalen op onze website. Geen creditcard? Stuur ons een mail met je aanvraag/bestelling. ︎︎︎
Unformed Informed (Publishing) onderzoekt in samenwerking met kunstenaars, curatoren en redacteuren 'het boek' als kunstruimte. Een speelruimte die constant in ontwikkeling is. Waarbij de kaders steeds opnieuw worden bepaald door de verschillende samenwerkingen waarbinnen deze ontstaan. Zo ook de manier hoe het uiteindelijke ‘boek’ zijn publiek zal ontmoeten. ︎︎︎
hello@unformedinformed.com

Amelandseplein 40A
3083SG Rotterdam
Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief