Inzendingen

Het is mogelijk om een conceptvoorstel op te sturen.* We denken graag mee over de vertaalslag van idee naar vorm. Inzendingen van afgeronde projecten zijn dan ook niet mogelijk. 

Aanleveren:

︎︎︎ projectomschrijving (max. 1/2 a4)
Een beknopte omschrijving van het artistieke vertrekpunt. Vermeldt hierbij ook waarom de ruimte van het boek wordt opgezocht om uiting te geven aan dit onderzoek en/of experiment.

︎︎︎ vorm onderzoek.
Een eerste aanzet tot het vormonderzoek door middel van schetsen, spreads en/of dummy. Dit geeft ons een idee hoe je nadenkt over de vertaalslag van idee naar vorm.

︎︎︎ contactgegevens
︎︎︎ portfolio (pdf of link naar website) [optioneel]
︎︎︎ cv [optioneel]
Stuur naar:

Inzendingen kunnen digitaal verstuurd worden naar hello@unformedinformed.com, vermeldt hierbij als onderwerp “conceptvoorstel”.

(deels) fysieke inzendingen** kunnen verstuurd worden naar:

UNFORMED INFORMED PUBLISHING
t.n.v. Rianne Zijderveld
Amelandseplein 40A
3083SG Rotterdam
Nederland* Ingezonden werk/informatie wordt met zorg behandeld en niet gedeeld met derden.
** In overleg kan een fysieke inzending teruggezonden worden na beoordeling.

Unformed Informed (Publishing) onderzoekt in samenwerking met kunstenaars, curatoren en redacteuren 'het boek' als kunstruimte voor artistiek onderzoek. Een speelruimte die constant in ontwikkeling is. Waarbij de kaders steeds opnieuw worden bepaald door de verschillende samenwerkingen waarbinnen deze ontstaan. Zo ook de manier hoe het uiteindelijke ‘boek’ zijn publiek zal ontmoeten. ︎︎︎
hello@unformedinformed.com

Amelandseplein 40A
3083SG Rotterdam
Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief